VMON9 Raktáron 24 hó

Monitor 9' állványos mobilmonitor 9

A monitor további paraméterei és funkciói: 3kamerát tud fogadni SD és AHD felbontású…
69 900 Ft
(55 039 Ft + 27% ÁFA) / db

A monitor további paraméterei és funkciói: 3kamerát tud fogadni

Nagy felbontás AHD és SD

SD és AHD felbontású kamerák csatlakoztatása:
A monitorhoz nem csak standard SD felbontású kamerák csatlakoztathatók, hanem nagy AHD felbontású kamerák is (720p).

 

A monitor képátlómérete

A monitor képátlómérete:
A monitor kijelzőjének nagysága 9 hüvelyk, ez 22,86 cm-t jelent és a felbontása 1024x600p (600p). A monitor mérete ideális a kamerák kis és közepesen nagy távolságból történő figyeléséhez.

 

Fényérzékelő:

A monitor fényérzékelővel van felszerelve, amely bekapcsolás után automatikusan beállítja a kijelző fényerejét. Az érzékelőre hatással vannak a környező fényviszonyok, miáltal pontosan be tudja állítani a világítást. Már többé nem fogja Önt elvakítani a monitor az alagútban és nem okoz majd meglepetést a rossz láthatóság napsütéses időben.

 

Hangszórók

Hangszórók:
A monitor beépített hangszórókat tartalmaz. Ha a monitorhoz mikrofonnal felszerelt kamerát csatlakoztat, hallani fogja, hogy mi történik a kamera közelében. Különösen hasznos a hosszú járművek navigálásánál.

 

Távvezérlés

Távvezérlés:
A monitor távirányító segítségével is vezérelhető, amely a csomag része. A távirányító segítségével a monitor összes funkcióját vezérelheti majd, mint pl. a kamerák átkapcsolása, vagy a menü vezérlése. A csomag tartalmazza elemet is, tehát nem kell aggódnia annak utólagos megvásárlása miatt.

 

Ellenálló kivitelezés:

A monitorok hosszú élettartamú, minőségi és ellenálló anyagokból készültek. A monitor számos más előnye mellett a legfontosabbak; a nagy hőállóság és tartósság, mechanikai ellenállás, a minőségi felületkezelés és a legmodernebb komponensek használata.

 

Szállítás

Postán maradó


Szállítási díj: 1 900 Ft

Posta -utánvét


10kg-ig 2200Ft Posta / MPL Posta hely Molkutak (utánvét, átutalással, törékeny, szombaton is, de csak postán maradón módban, kűlfőldre is belfőlre is a legolcsóbb ) 1napos / 2napos pár száz Ft-tal lcsobb díjtáblázatok:http://www.posta.hu/static/internet/download/KUSZ_5_fugg_20130301.pdf Az ár nem fix súly és méret függő!!!!

Szállítási díj: 2 400 Ft
PostaPont

Posta Csomagautomata


Magyarország területén 1 napos CSAK ELŐUTALÁSSAL! 0-24órás CSAK AUTOMATA HELYEKEN ITT NÉZD: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine ára: 0-20kg-ig

Szállítási díj: 1 900 Ft

Hasonló termékek